Hellre en kotte i skogen än tomtar på loftet – Jag använder skogen som andrum när det rullar på för fort, inspiration när man behöver nya idéer, vardagsrum när man ska äta kvällsmat med familjen. Att vara i skogen gör något med oss. Jag tror det är viktigt att kila ut i skogen då och då för att vi inte skall tappa fokus. Ju mer vi är där desto bättre.

Jag har lyckats hitta en syssla där jag också får jobba i skogen och samtidigt använda mig av de färdigheter jag samlat på mig. Tidigare har jag drivit reklambyrå mm. Men jag har alltid velat jobba med grafisk design, foto och film inom områden jag brinner för; kommunikation, berättande, turism, outdoor, industri- och kulturhistoria. I dagsläget jobbar jag med Platåbergens Geopark och får precis den dynamiken jag tidigare bara drömt om.

Jag frilansar också vid sidan om detta och har fingrarna i flera syltburkar. Grafisk design, förpackningsdesign, logodesign, grafisk profil, layout, webbdesign, foto, film, illustration, informationsgrafik och produktdesign.

Jag utgår från Vargön, vid Vänerns sydspets och har inget emot att se mig om. Så jag är öppen för projekt en bit bort. Kontakta mig gärna om du har behov, tankar, funderingar kring ovanstående områden.

Klicka nedan och kolla in projekt jag gjort:

Henrik Theodorsson
Kreativ armékniv
henrik@theodorsson.se
073-621 76 22