Hellre en kotte i skogen än tomtar på loftet – Jag använder skogen som andrum när det rullar på för fort, inspiration när man behöver nya idéer, vardagsrum när man ska äta kvällsmat med familjen. Att vara i skogen gör något med oss. Jag tror det är viktigt att kila ut i skogen då och då för att vi inte skall tappa fokus. Ju mer vi är där desto bättre.

Har jobbat inom den grafiska branschen större delen av yrkeslivet – tryck, marknadsföring och drivit reklambyrå. Ville ifrån de traditionella värdena inom marknadsföring, tid, pengar, köp, välj oss, se hit, köp nu, osv. Valde att ta min ryggsäck med erfarenheter – inom kreativitet, grafisk design, illustration, foto och film – och istället jobba inom områden jag brinner för. Idag jobbar jag med kommunikation, berättande, turism, outdoor, industri- och kulturhistoria. I dagsläget jobbar jag med Platåbergens Geopark och får precis den dynamiken jag tidigare bara drömt om.

Ibland, när något kul dyker upp och tid finnes, frilansar jag vid sidan om. Grafisk design, logodesign, grafisk profil, layout, webbdesign, foto, film, illustration, förpackningsdesign, app-design, informationsgrafik och produktdesign.

Klicka nedan och kolla in projekt jag gjort:

Henrik Theodorsson
Kreativ armékniv
henrik@theodorsson.se
073-621 76 22